over mezelf

Een stadjer in Zeeland

foto rieks

Na mijn schoolmuziek-opleiding aan het conservatorium in Groningen, mijn geboortestad, ben ik verhuisd naar Zeeland. Daar heb ik vijfendertig jaar gewerkt en geleefd als docent muziek/kunstgeschiedenis op een middelbare school voor havo/vwo in Middelburg. Sinds 2015 ben ik met pensioen.

In al die jaren op school heb ik in een team van enthousiaste en gedreven collega’s meerdere muziektheater-producties mede vormgegeven, de muziek geschreven en gearrangeerd, en uiteindelijk met een live orkest van leerlingen uitgevoerd. Ook buiten school heb ik aan diverse muziektheater-producties meegewerkt.

Door mijn jarenlange schrijfwerk bij uitgeverij ThiemeMeulenhoff aan de methode Palet voor het toentertijd nieuwe tweede fase-vak CKV ben ik geboeid geraakt door het schrijven. Momenteel schrijf ik zowel korte verhalen voor volwassenen als verhalen voor kinderen. Vooral dat laatste heeft mijn hart gestolen.

21 gedachten over “over mezelf

 1. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after reading through some
  of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely delighted I found it and I’ll
  be bookmarking and checking back often!

 2. An impressive share! I have just forwarded
  this onto a colleague who had been doing a little homework on this.
  And he actually ordered me breakfast because I found it for
  him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!!
  But yeah, thanks for spending time to discuss this matter here on your
  web page.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.