crowdfunding

100%

dinsdag 5 april 2016

Wie had dat gedacht! Om dit te vieren heeft Coen Hamelink nog een allerlaatste filmpje gemaakt over Muggenzifter, een van de karakters uit De Tuinen van Ginder: een kakelverse illustratie voor dit spannende kinderboek. Dit keer heeft de computer van Coen meegekeken en de totstandkoming van dit bijzondere beest verwonderd gade geslagen…
https://www.youtube.com/watch?v=0fr3mxY0ddY

.
.

De crowdfunding actie loopt nog een paar dagen, maar we zijn ongelooflijk blij en dankbaar dat zoveel mensen het boek hebben willen bestellen. Wil je het boekproject alsnog steunen of gewoon alvast een boek bestellen? Gaan dan meteen naar: http://slag-boom.nl/project/de-tuinen-van-ginder

90%

zondag 3 april 2016

Jaja, 90 %! Tijd voor een eindsprint van onze crowdfunding-actie. Voor diegenen die het in de hectiek van het dagelijks zijn vergeten of er gewoon nog geen rust voor hebben gehad: nu is het tijd om daar iets aan te doen. En… je krijgt er nog altijd iets extra’s bij.                 Ben je (nog steeds) nieuwsgierig? Waag dan een uitstapje naar de crowdfunding-site van uitgeverij Palmslag: http://slag-boom.nl/project/de-tuinen-van-ginder.

.

foto Coen-Nora en ik in de Tuinen

.

Vorige week zijn Coen en ik, samen met mijn kleindochter Nora, even door de Poort van Heinde gestapt en hebben in de Tuinen van Ginder diverse beesten ontmoet. Zoals bijvoorbeeld de Mier van Welkom. Een geweldig beest dat niets liever wil dan haar mierenvolk uit de nood helpen. En ook de oude bijenkoningin was er.                                                                       Iedereen die diep in zijn hart eigenlijk heel erg graag mee wil gaan, de Tuinen van Ginder in: onderneem actie. Het is echt heel goed toeven in de tuinen. Natuurlijk zijn Coen en ik vreselijk bevooroordeeld, maar we zijn wel ontzettend blij dat we de stap door de poort van Heinde hebben gewaagd.

.

70%

vrijdag 18 maart 2016

Met de crowdfunding van het project De Tuinen van Ginder hebben we de € 3500 gehaald! Dat is al 70% van het totaal. Met nog ongeveer drieënhalve week te gaan alle reden dus om optimistisch te zijn over het halen van de 100%. Dankzij een heleboel enthousiaste donateurs. Echt geweldig.                                                                                                                                         Gisteren ben ik de studio van Henk Tjoonk in Goes ingedoken om voor de cd de tekst (die Frens heeft ingesproken) en de muziek van de proloog bij De Tuinen van Ginder op te nemen. De wenskaarten zijn inmiddels uitgekozen en worden nu gedrukt.

.

DeTuinenVanGinder_A6_KaartenSerie

 .

50%

woensdag 9 maart 2016

Van het kinderboek De Tuinen van Ginder zijn we op de helft met de donaties. Een geweldig resultaat en heel erg bemoedigend voor de tweede helft. Reden voor Coen om van zijn illustratie de Tafel van Vijf (met in het middelpunt Blitskikker) een kort filmpje te maken. Een soort ‘making of’.

.